Visa obesvarade inlägg | Visa aktiva trådar Aktuellt datum och tid: 18 jul 2018, 22:01Svara på tråd  [ 5 inlägg ] 
 Lite trögstartat... 
Författare Meddelande
Användarvisningsbild

Blev medlem: 31 jan 2005, 12:44
Inlägg: 15
Ort: Leksand
Inlägg Lite trögstartat...
verkar Fallrepet vara, men det kommer väl hoppas jag.
Jag blev också ganska trött på alla färjefanatiker i Landgången. Personligen tycker jag att bara färgen skiljer de förb... lådorna åt!

Så, nu har jag iaf skrivit (svamlat) lite. Hoppas det drar fram lite folk ur gömmorna. Börja skriv lite här!

Kan också meddela att jag snart är på gång igen med "Min Loggbok" Det verkar som om det ska kunna bli Hellevik den här gången. Jag vet att jag brukar ha många läsare som hänger med där och är verkligt intresserade.

www.minloggbok.se Den gamla adressen www.wasanet.nu/loggbok funkar också.

erik


05 feb 2005, 15:09
Profil WWW
Administratör
Användarvisningsbild

Blev medlem: 28 okt 2004, 11:22
Inlägg: 366
Inlägg 
Forumet har ju knappt vart uppe en vecka så helt dött tycker jag inte det är. Vi satsar ju på kvalitet snarare än kvantitet och jag tror vi kan få till ett intressant forum så småningom. Det är upp till alla besökare att bidra med historier och kajskvaller!


05 feb 2005, 17:34
Profil WWW
Användarvisningsbild

Blev medlem: 28 okt 2004, 10:39
Inlägg: 114
Inlägg 
Hej Erik. Jag var ofta inne och kollade på din loggbok. Hade gärna läst mer om hur ni slog runt i Red Light district i Dalsbruk på vinterkvällarna. Hamnkvarteren i Mandal eller Gunnebo är väl inte heller något för en vit man efter mörkrets inbrott. Kanske några ord om hur redaren får kocken att skära blodpuddingskivorna med osthyvel hade varit spännande. Intresseant med det där med olika färger på färjor. Har själv inte tänkt så mycket på det men precis som med vin så verkar det finnas både vita och röda. Det kommer ju så oerhört mycket folk och hälsar på oss och alla har ju massor av historier att berätta. Ofast bara några korta snuttar och långt ifrån noveller, men intressanta ögonblick från livet ombord, i hamnar och på varv. Det vore kul att få in lite av alla historier i ett forum. En dröm vore att det skulle bli så mycket att man en gång om året kunde ge ut ett litet häfte med guldklimpar från forumet. För att spara det åt eftervärlden. Det är ju få som klarar att få till en novell eller roman. Men de flesta klarar att kort skriva ner en lite episod ur vardagen. Det känns som om det inte finns utrymme eller intresse för det på de två stora forumen, Landgången och Skärgårdsforum, som jag givetvis läser varje dag och gillar skarpt. Det forum som vi har som förebild är annars det norska STP-forum som håller hög standard. Mvh Arne


05 feb 2005, 18:11
Profil
Användarvisningsbild

Blev medlem: 31 jan 2005, 12:44
Inlägg: 15
Ort: Leksand
Inlägg 
Se på f-n!
Nu fick jag igång några här iaf. Kul!

Ja, helt dött har det ju inte varit, men det har ju heller inte kommit igång några riktiga trådar.

Något som liknar historien om blodpudding och osthyvel har jag inte varit med om. Tvärtom - på de båtar jag har varit har det varit mycket bra käk. Något enstaka misslyckande, men det får man ta. Många av de kockmatroser som är på småbåtarna är inte alls kockar. De tar jobbet iaf och brukar vara riktigt duktiga. Inte heller har jag upplevt att det skulle vara snålt med matbudgeten. (Det var väl närmast det osthyveln gick ut på)

Hoppas att du lyckas med "bokprojektet". Det skulle vara kul! Men det hänger ju naturligvis på vad som kommer in

/erik


05 feb 2005, 19:34
Profil WWW

Blev medlem: 05 feb 2005, 19:44
Inlägg: 12
Ort: Anders
Inlägg 
Hej alla

Jag tror nog att Fallrepet kommer igång så småningom. Jag ser redan att fler börjar hitta det och jag försöker tipsa mina vänner om det också. Det vore kul om det blev ett "brett" Forum och inte bara färjor (som Landgången) som till sist bara blir trist - det är ju samma saker hela tiden. Speciellt hoppas jag att den mindre passagerarsjöfarten, High Speed-trafik och lite mindre typer av färjor får lite mer rum i det här Forumet. Vägverket skrivs det till exempel inte mycket om. Det är ju ändå Sveriges största färjerederi. Men också för alla som gillar lastsjöfarty, segelsjöfart och andra flytande företeelser. Och kom ihåg, Arne Timmerling ÄLSKAR High-Speed fartyg, eller hur Arne ???
:D

Anders


09 feb 2005, 14:42
Profil
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Svara på tråd   [ 5 inlägg ] 

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Bing [Bot], Google [Bot]


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2011
[ Time : 0.053s | 10 Queries | GZIP : On | Load : 0.27 ]